HAIR-INC de Salon beheerder

De Salon

Het moderne lichte pand straalt klasse en rust uit. In de salon staan aandacht, attentie, rust en een prettige ambiance heel centraal. Een nieuwe coupe is meer dan alleen knippen of snijden. Het creëren hiervan is een inventarisatie van je wensen, een advies op maat, in de aandacht voor details. HAIR-INC. is onthaasten en genieten!

Het inspireert en motiveert ons als je, je wensen kenbaar maakt. Met het invullen van de suggesties en onze ervaring bespreken wij de mogelijkheden en streven we naar een perfecte coupe. Daarnaast houden we ook rekening met het “dagelijks” onderhoud waarbij wij je adviseren over de juiste producten voor je haar-type zodat het haar in goede conditie blijft.

Een bezoek aan HAIR-INC. is niet zomaar een bezoek aan een kapper. Het is uiteindelijk meer dan dat. Een totaalbeeld dat je persoonlijkheid onderstreept.

Rust en relaxte muziek zijn belangrijke ingredienten van mijn formule. Probeer het en ervaar het stukje balans tussen lichaam, geest, pleasure en een gewelidig kapsel in mijn salon. Welkom.

Maak een afspraak en bel 0317 – 357 733